Blushield Auto Blushield Auto
Blushield Auto Blushield Auto
Blushield Auto
2 Reviews | Review toevoegen
Blushield Auto
€ 249,00
€ 125,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
De blushield Auto kan helpen om vermoeidheid te verminderen, waardoor het rijden weer plezierig wordt. Ideaal voor elektrische auto's, hybrides en standaard voertuigen op brandstof.

Het Auto-model wordt geleverd met een stekker voor een sigarettenaansteker zoals die in de meeste auto's wordt aangetroffen. Het stroomverbruik is erg laag, en de effectiviteit is veel groter dan je zou verwachten, terwijl hij lichtgewicht en gemakkelijk te verbergen is.

De Blushield Auto wordt geleverd een voedingskabel voor een sigarettenaansteker. Zorg ervoor dat u de meegeleverde voedingskabel gebruikt om onjuiste installatie te voorkomen. Een onjuiste installatie kan leiden tot een elektronische storing en valt niet onder de garantie.

De stekker gaat mogelijk niet helemaal in de aansluiting. Dit is normaal en heeft geen invloed op de prestaties of functie. Het forceren van de stekker in het stopcontact kan schade veroorzaken die niet onder de garantie valt.
  • Voor alle soorten auto's
  • Gemakkelijke installatie
  • Wordt geleverd met voedingskabel voor een sigarettenaansteker

Informatie

Batterij
Geen batterij
Gewicht
125 gr.
Afmeting mm
80 x 80 x32
Output type
Mono Band Scalar
Bereik
1 Auto
Beschermingsniveau
Level 3
Materiaal
ABS Plastic
Voltage
12 V
Energieverbruik
12 Watt
Dekkingsradius
15 m radius

Sorteren op:

Review toevoegen
J.T. Ling - 17-07-2019 23:46

Wij hebben de volgende producten gekocht: 4x Tesla Gold Plug-in, 2x Tesla Gold Portable, 1x Tesla Gold Auto.
Op onze 2 praktijken hebben we een Tesla Gold Plug-in en thuis zit er een in de meterkast. (een als reserve of misschien als cadeau voor de kinderen of kleinkinderen, mochten deze ook stralingsgevoelig zijn.) Voorheen hadden we een soort gelijk Nederlands product (Dual Earth Frequency Generator) dat jarenlang goed dienst heeft geleverd, maar om dat de stralingsvervuiling veranderd hadden we er minder baat bij. G4 en zeker G5 worden niet afgeschermd. De Tesla Gold Portable werken uitstekend voor ons en in de auto uiteraard de Gold auto. Als hoog gevoelig persoon blijf ik zo helder in mijn hoofd en is mijn lijf minder belast zodat ik mijn, ook vaak (hoog) gevoelige, patiënten beter kan helpen. Ik heb de producten nu 2 maanden en kan ze nu gerust gaan aanbevelen aan mijn patiënten. De Wifi straling wordt wat gecompenseerd, maar als deze geheel uitstaat dan is het toch wel voelbaar beter. Ben benieuwd of de G5 test ook doorstaan wordt.

Sylvie - 13-05-2018 11:36

I am EHS and I rushed to buy this device. I strongly recommend it. I have been using the Blushied devices since 2016 now, and am now quite satisfied with them all ( portable , plug-in, cube and auto devices). The Auto device is acting just as the plug-in, and so is stronger than the portable, which is great as the EMFs in the car are at great number. I nevertheless recommend to switch off the car GPS and Bluetooth devices, as well as setting your smartphone off on the 'plane' & GPS modes, that will reduce the EMFs. Ground your car as well. When feeling too bad in a hostile environment, I can always go back to my car and have a rest from it all.