Cube
10 Reviews | Review toevoegen

Cube

€ 550,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

De Cubes zijn 2 keer zo krachtig als de plug-in.

De Tesla Cube is uitgevoerd in wit met zwart ABS-kunststof.

De Cube wordt aanbevolen voor huizen of kantorem met een zeer hoge stralingsbelasting.
Zoals woningen of kantoren die binnen 1 km van een zendmast liggen, voorzien zijn van slimme meters of waar sprake is van een groot aantal Wi-Fi-signalen.
De dekking is 90m in alle richtingen. In hoogbouw/appartementen wordt 1 Cube per verdieping aangeraden.

Deze nieuwe multi-wave scalaire golfvorm configuratie biedt de beste bescherming tot op heden tegen radiofrequente straling en 5G. Sommige mensen kunnen lichte detoxverschijnselen ervaren tijdens de beginfase na installatie van dit product, maar dit geldt niet voor iedereen. Deze detoxverschijnselen kunnen worden veroorzaakt door het vrijkomen van stress in het lichaam die zich heeft opgebouwd als gevolg van stralingsbelasting en doordat het immuunsysteem zich gaat normaliseren.

Wij raden u aan een draagbaar Blushield model te gebruiken om mee te nemen wanneer u weg bent van uw huis of kantoor. Dit om het beschermingsniveau ook buiten de deur te handhaven.

EIGENSCHAPPEN

  • Levering inclusief EU-adapter. 
  • Ontworpen voor woningen, kantoren en bedrijfsruimten 
  • Dekking 90m in elke richting 
  • Afmeting: 100 mm x 100 mm x 115 mm 
  • Gewicht: 250 g
  • Maakt gebruik van meerdere scalaire golfvormen 
  • Zeer geschikt voor woningen en kantoren met een hoge stralingsbelasting
  • Kan vermoeidheid als gevolg van straling verminderen
  • emotionele stabiliteit 
  • Bevordert een goede nachtrust

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Dianne - 23-03-2021 08:48

Ik voelde me vaak moe en mijn romp stond vaak in brand zo voelde het. De eerst paar dagen waren overweldigend. Ik moest er echt heel erg aan wennen, zo heftig.
Maar nu is het zo fijn, ik ben veel rustiger in mijn lichaam en geest. Ik val in slaap en slaap heel diep en word super uitgerust wakker. Dat was echt zeldzaam. Als ik op kantoor zit, kan ik mij veel beter concentreren tot avonds aan toe, en ik blijf fitter.
De portabel gaat mee in de auto, en neem deze overal mee naar toe. Vaak in plaats van de telefoon. Als ik me telefoon bedien voel ik het branden weer in me lichaam, dus de keuze is snel gemaakt.
Als je de ruimte in loopt waar de cube staat, voelt het als een hele fijne ruimte waar ik graag ben.
Ik kan niet meer zonder deze fijne apparaten.

Anoniem - 11-03-2021 11:29

Ik heb de Cube nu 4 maanden in gebruik. Kan geen effect merken. Maar omdat ik hem toch al betaald heb, laat ik hem staan.

Katia - 12-11-2020 10:01

I do like the energy of the cube. Did I notice considerable improvement in terms of EMF protection? No. However, I am a naturopath who used to be super sensitive to EMF and found many ways to improve internal conditions that allow me not to react to it so much anymore. However, I still feel very well with my Blueshield and I am happy that I have gotten one. For the record: My neighbor (who benefits from the 90 m radius of my cube) is finally sleeping through the night. She doesn't like to sleep anywhere else anymore because she misses my cube :-). So the cube for me is just an extra layer of protection against EMF. I use an earthing math with my computer, I sleep on an electromagnetic field that is beneficial to health. My mitochondria are very well off. I can phaze out of frequencies that are not beneficial to me through my intention alone. And I have my Blueshield to generally harmonize my cellular functions. I am thinking about getting a portable Blueshield for flights, since radiation and EMF do get to me with the Jetlag and the general conditions in planes.

Anoniem - 09-11-2020 17:16

Begin september 2020 kocht ik de cube.
Twee maanden verder merk ik er niet echt iets van. Maar dat zal over tijd nog wel komen.
Bij mij duurt het namelijk meestal iets langer voor ik de effecten van iets ervaar.
De cube zou ik zeker aanbevalen, want ik ben wel overtuigd dat die kan helpen, daar ik iemand ken die er wel degelijk effect van ondervonden heeft. Ik ben benieuwd welke veranderingen ik zal ervaren eens mijn lichaamssystemen het toelaten. De hulp die ik per mail en telefoon kreeg om de meest geschikte tube voor mijn woonsituatie uit te kiezen was zeer vriendelijke en duidelijk, zodat ik een betere beslissing kon maken.

Anoniem - 17-09-2020 17:45

The Blushield Cube has made a significant change in our environment. It feels like a restoration of "normality", like the space around is clean, open, and peaceful.

David - 19-08-2020 11:16

Jag bor 200 meter mobilmast har inget trådlöst hemma men grannarna har runt mig har trådlöst, robborklippare etc.
Jag köpte väggbulan för några år sedan den hjälpte lite men endast i dess närhet, kunde ej vara iträdgården,
Men mitt almäntillstånd förbättrades.
Jag köpte kuben för ett par månader sedan, miljön blev genast mycket bättre i huset, Jag klarar även av att vara i trädgården betydligt bättre än innan.
Jag önskar att jag köpt kuben med en gång, men väggbulan har jag tagit med mig till jobbet nu.
David Sweden

Peter - 11-10-2019 09:04

In augustus 2019 het apparaat aangekocht. Wij merkten vrij snel dat je beter slaapt en de honden ook relaxter waren. Verder merk je niet zoveel, maar als je terug kijkt zijn er toch subtiele veranderingen in huis. Je voelt je beter dan voorheen.

Anonieme koper sept. 2019 - 30-08-2019 12:49

Dit apparaat gekocht in sept. 2019 omdat ik mij bewust ben van negatieve gevolgen van straling. Veel op internet erover gelezen en diverse producten geprobeerd als Shungite. Daar merkte ik niet veel van. Sinds we de Blushield hebben merk ik meer rust in mijn hoofd, dat begon al vrij snel toen we 'm inplugde. Minder ruis in je hoofd ofzo. Verder ben ik niet hooggevoelig voor straling, dus merk er verder niets van. Wat ons ook opviel is dat onze kat aanzienlijk rustiger was. Ik heb nog wel veel vragen over de techniek erachter en Scalar Waves omdat ik nog niet alles begrijp, maar door alle video's, interviews en reviews (ook op Amazon) en blogs op met name de US website heb ik wel vertrouwen in dit bedrijf. Zij hebben ook een interessante nieuwsbrief in het Engels.

veronique - 29-04-2018 11:16

na talrijke ontstoringen waar ik geen merkbaar resultaat van ondervond, ben ik gestart met de tesla gold portable - na 1 week gebeurde er een omkering, mijn zware vermoeidheid verdween 'plots' en ik had mijn gewoon energieniveau terug. de laatste jaren is gans de stad een vrije wifi zone geworden, alles wordt draadloos, smartmeters ... en zo ging mijn energie jaar na jaar zeer geleidelijk achteruit. wegens het goede resultaat heb ik dan het voordeelpakket large area cube (voor de woning) en de tesla gold disc (voor mezelf als ik weg ga - kun je als horloge of hanger dragen, of in je handtas, broekzak steken). in totaal heb ik nu 2 maanden de tesla producten en mijn dynamiek is terug zoals vroeger. ik ben heel dankbaar dat er eindelijk mensen zijn die iets goeds doen met de technologie die Nicola Tesla bracht.
met dank

JUDITH JOBSE - 24-02-2018 21:44

Geweldig apparaat! Ik ben begonnen met de Blushield portable voor onderweg en op het werk. Ik was erg te spreken over de positieve effecten: goed in mijn energie blijven, niet oververmoeid en met een kloppend hoofd thuis komen na een dag lesgeven of winkelen, geen concentratiestoornissen waardoor ik namen en woorden vergeet.

Ik heb nu ook de Tesla Large Area voor werkzaamheden op locaties met extra veel stralingsbelasting. Als professioneel zangeres word ik altijd omringt door elektronische en draadloze apparatuur. Ook hebben bezoekers van concerten en evenementen allemaal een mobiele telefoon. De laatste jaren was optreden voor mij als stralingsgevoelige zangeres dan ook een steeds groter probleem. Ik kon mij niet meer goed concentreren, vergat teksten, kreeg al in de kleedkamer barstende koppijn en na een optreden was mijn figuurlijke batterij helemaal leeg. De Tesla Large Area heeft mij absoluut niet teleurgesteld: vanaf het eerste optreden zit ik op het podium weer lekker in mijn vel en in mijn flow. Ik kom weer thuis met energie en heb veel minder lang nodig om te herstellen van de inspanning die ik geleverd heb.

Ik heb het idee dat ik niet alleen mijzelf maar ook het publiek een dienst bewijs met mijn Tesla Large Area. Al bij de portable Blushield merkte ik dat Blushield een bredere werking heeft dan straling alleen: ook mijn mind wordt er bijvoorbeeld rustig van. Daarom noem ik mijn Blushield apparaten 'good vibes generators'. En ik heb ook echt het idee dat het positieve effect merkbaar is bij het publiek in de zaal.