Onderstaand vindt u een aantal engelstalige video-reviews en ingezonden reviews van onze (Nederlandse) klanten.

Meer Blushield reviews vindt u op de productpagina's en op Amazon.com.


 
Ik ben overgevoelig voor elektromagnetische velden (elektrohypersensitief) en ik had al verschillende apparaatjes en stenen gebruikt om mij vooral buitenshuis te bechermen tegen ongewenste straling. Deze werkten echter niet voor mij. Met de Blushield daarentegen voel ik me veel meer ontspannen en evenwichtig en het verbetert mijn concentratievermogen. Ook de druk op mijn hoofd blijft achterwege.

Wat me ook enorm fascineerde was de reactie van mijn paard en pony's toen ik de Blushield voor het eerst bij me droeg. Ik zette mijn paard in de wei en was bezig hooi voor haar neer te leggen. Normaal begint ze meteen te eten, maar nu bleef ze op een aantal meters afstand staan met een vreemde, onderzoekende blik in haar ogen. Toen kwam ze naar me toe en legde haar neus tegen de broekzak waar ik de Blushield in droeg. Zo bleef ze secondenlang staan voordat ze begon te eten. Daarna bracht ik mijn twee pony's naar de wei die normaal meteen weg rennen zodra ik ze los laat. Nu bleven ze echter ook allebei met hun neus tegen mijn broekzak staan. Ze voelen dus duidelijk de werking van de Blushield en vinden het ook prettig. Paarden zijn vluchtdieren en als ze iets niet prettig vinden of niet vertrouwen dan is hun eerste instinct om weg te rennen.

Laatst kwam ik bij mensen thuis waar ik nog niet eerder geweest was. De vrouw des huizes gaf aan dat hun hond veel minder vijandig op mij reageerde dan op andere vreemden. Wellicht ook een effect van de Blushield?

Op een gegeven moment begon ik mijn Blushield portable te vergeten en was ik hem zelfs kwijt. Toen ik hem terug vond bleek de batterij leeg te zijn. Dus blijkbaar voelt mijn lichaam de werking van de Blushield zonder dat ik mij daar helemaal van bewust ben.


Hélène, Nederland
 Hij bevalt ons prima en ook het gevoel erbij dat de omtrek van 45 meter beschermt is. Wij zijn er heel blij mee.
Wij hebben een Tesla Silver plug-in in de kamer in het stopcontact


Jannie


 

De Tesla Gold Mini werkt super goed , je merkt echt dat direct beschermd bent tegen straling.


André de Ridder
 Ik ben zeer tevreden over mijn Tesla Silver Mini. In het begin voelde ik een soort reset bij mezelf, energieën die in balans werden gebracht vermoed ik. Nu is er meer innerlijke rust en voel ik me meer 'gecenterd'.
 

Rob Chatrou, Budel-Schoot


Hallo Hélène.

De Tesla Silver Plug-in die ik nu ruim een maand in huis heb lijkt
z'n werk te doen,ook al vind ik het lastig om dat helemaal "hard"
te maken.
Meende de eerste dagen ontgiftingsverschijnselen te hebben,
hoofdpijn o.a. en een metaalsmaak in mijn mond na het wakker worden.
Heb het idee dat ik minder onrust heb en ook de straling van mijn t.v. is minder waarneembaar.

 

Hartelijke groet, Metsje Kampen.


De Tesla Gold plug In is een ongelooflijke uitkomst tegen mijn GIGA STRALINGPROBLEEM!
Ik ben nu 4 weken in het bezit van dit simpele apparaatje.
Ik kan weer slapen, gewoon leven.
Onvoorstelbaar de werkzaamheid van dit product.
Het is mijn redding.
Hopelijk werkt het ook op de lange termijn. 
Een heeeeeeeel Gelukkige gebruikster.

 

Engelien Kooij, ArnhemSinds een half jaar ben ik in het bezit van de Tesla Silver Portable. Eindelijk een product wat echt helpt. Na dat ik wat geëxperimenteerd heb met de Silver uitvoering, hierna de Gold, heb ik uiteindelijk, in overleg met Hélène Vercammen, de definitieve keus gemaakt voor de Silver uitvoering. Ik ben "hoog gevoelig" en door veel dingen in mijn omgeving erg meevoelend. Door alle elektrostraling had ik veel last van trillingen en hartkloppingen. Voor mijn werk bezoek ik veel klanten, helaas veel kantoren zijn voorzien van een draadloos netwerk. In dit soort kantoren kon ik slechts een kwartier functioneren, hierna begon ik te trillen en te transpireren. Als ik dan na zo`n dag thuiskwam werd het er niet beter op, want bij mijn thuis is het door alle wifi stralingen uit de buurt dramatisch. Ik sliep niet meer, had hartkloppingen en lag te trillen in mijn bed. Kortom, ik zat in een neerwaartse spiraal, tot dat ik Blushield ontdekte. Eindelijk een product wat me rust gaf, het heeft bij mij wel 4 maanden geduurd voordat het volledig effect had. O ja, ik heb al veel geld uitgegeven aan andere producten tegen aardstraling, helaas hier werd alleen de verkoper beter van, op mij had het geen enkel effect. Ik kan nu weer tussen mijn kids zitten, terwijl ze bezig zijn met hun Smartphones, ik kijk mee op hun schermen en voel geen enkele straling meer. Jammer, ik had het jaren eerder willen ontdekken.
 
H. Doornwaard

Heb de tesla plugin geinstalleerd en ging naar bed ,ik kan magnetiseren en je hebt daaraan gekoppeld een hoger empatisch vermogen en je hebt een gevoeliger lichaam dan de meeste mensen omdat je meestal jouw lichaam gebruikt om die van hun te scannen.Ik kon heel duidelijk voelen dat mijn lichaam gescand werd
het begon bij de botten en daarna de chakra's, ik heb het idee dat het met name gebeurde in die gebieden waar de meeste ellende zit, heb chronisch lyme en dan heb je heel gevoelige gebieden met vaak veel au en ellende .Het geheel voelde aan als een bioresonantie behandeling, het was gevoelig maar je hebt verschil in pijn/gevoeligheid soms doet iets een beetje zeer als het geneest zoals bij bioresonantie bijvoorbeeld. Al met al voelde het, hoewel het dingen in beroering bracht heilzaam aan.Ik ben ook electrosensitief oftewel overgevoelig voor electromagnetische velden en sinds ze begonnen zijn (enige tijd geleden) met digitale uitzendingen door de lucht heen, was er steeds een soort gesuis op de achtergrond en ik zat hierdoor continu tegen een oorontsteking aan, dat is nu ook weg, direct minder druk op mijn oren en weldadig gevoel.Vanwege mijn electrosensitiviteit heb ik in de loop der jaren diverse producten uitgeprobeerd, met wisselend succes maar niets wat zoveel indruk op mij gemaakt heeft als dit. Ik moet eerlijk bekennen dat toen ik het uit het doosje nam en bemerkte dat het heel licht was even dacht van hmm...zou het wat doen, je hebt ook veel op de markt wat weinig tot niets doet. En ik moet bekennen het doet het meest van alles wat ik tot nu toe geprobeerd heb, als ik naga wat ik in de loop der jaren heb uitgegeven, kost dit apparaat een habbekrats. Ook de vriendelijke en deskundige hulp van Mw Vercammen wil ik hier niet onvermeld laten, je hebt heel veel websites waar mensen aan beginnen puur om het financieel voordeel maar hun hart is er niet in, ze weten vaak niets van de producten die ze verkopen dat is hier heel duidelijk niet het geval, mijn complimenten aan deze mevrouw. En nu voor iedereen die zich wil beschermen of je nu sensitief bent of niet electro-magnetische golven berokkenen ook schade als je het niet merkt, koop zo'n ding het is zijn aanschaf dubbel en dwars waard.
Anastasia

Ik had het apparaat voor algemene gezondheid bestelt en ik merk dat mijn acouphènes duidelijk vermindert hebben sinds un week. Uitstekend.

G. Huisman, Frans Guyana


Ruim een maand heb ik nu de Tesla plug-in en het is al voelbaar dat er meer harmonie in huis is en rust in energie. Het opgejaagde gevoel dat ik thuis vaak had is zo goed als verdwenen en het slapen gaat ook veel beter.
Ik ben ook blij met alle goede en duidelijke informatie over dit product welke ik naar aanleiding van mijn vragen heb gekregen van contactpersoon Hélène Vercammen.
Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat de Tesla plug-in bijdraagt aan mijn algehele gezondheid thuis, zo ook van die van mijn huisgenoten en huisdieren.
Dank, Blushield en alle medewerkers!
J. de Wolf, Nederland

I bought Tesla portable for my Brother. He has Parkinsson discase.
After having brain surgery and got stimulators he started to get
heavy pains from Wifi and G4 waves. (He is sure of it ??)
With Tesla Portable the worse pains fasiliated.
Now we have ordered Tesla Large Area to cover full house.
We are very optimistic to get even better cover against the harmfull
wifi and G4.

I will let you know.
Best regards

Aki Tarjasalo, Finland

Ik heb nu 1 maand de Tesla plug-in en de Tesla portable en mijn ervaring is geweldig.
Niet meer gevoelig, moeheid of weinig energie door allerlei vormen van onnatuurlijke straling
die de mens in de lucht heeft gebracht, zoals van G4, Dect of Wifi straling maar gewoon wel het gebruikers gemak ervan en volop energie.
Voorheen heb ik verschillende anderen instrumenten gekocht voor straling te neutraliseren zoals produkten van Rayonex, spininversion ,Idoh , toermalijn stenen en orgonite , maar ik kon er niets van merken dat deze passieve instrumenten iets deden tegen straling.
Zoals ik gelezen heb op de site van Blushield zendt deze apparatuur verschillende actieve harmoniserende frequentie's uit, die de mens eigen zijn en versterkt deze, zodat je veel minder gevoelig wordt voor onnatuurlijke frequentie's.
En je mag de Blushield produkten ook nog eens 30 dagen gratis uitproberen om te kijken welk type Blushield het best bij je past in jouw situatie.
Eindelijk eens een goed product wat ook betaalbaar is.

Toon, Eindhoven


Ik heb nu 3 maanden de Blushield plugin in mijn appartement en voel me er heerlijk relax bij.

Ik woon in een portiek flat waar iedereen wel Wifi en een Dect telefoon heeft en merkte vooral s'avonds dat ik door al die straling mij steeds moeilijker kon ontspannen en ging ook steeds slechter slapen. 

Met plaatsing van de Blushield Classic kwam er een rust over mij heen en heb geen opgejaagd gevoel meer en slaap prima.

Harrie, Tilburg


Ik heb de sensitive portable nu een paar weken. Ik weet niet of je hiermee ook gaat detoxen, maar er komt wel van alles naar buiten.
Het lijkt op meer klachten, maar het zal ook wel een keer het positieve naar voren brengen, denk ik.
Het voelt goed om hem bij me te dragen. Dus ik ben er heel blij mee.
Groetjes,

Jannie Goos, Stadskanaal


We zijn begonnen met de Blushield Sensitive serie en de dagenlang aanhoudende hoofdpijnen van mijn moeder zijn helemaal weggebleven. Maandenlang had zij hoofdpijnen waarvan ze zelfs moest overgeven. Binnen een paar uur was het helemaal over en het gaat nu al wekenlang goed. Mijn moeder is iemand met een hoge pijgrens, maar dit heeft haar leven veranderd.

Via Fairdinkum Radio, Australia


Ik woon in een gebouw met een zendmast op het dak. Als gevolg daarvan kon ik niet meer slapen. Het was alsof de vermoeidheid mijn hele lichaam overviel. Toen ik de Elite portable en plug-in ontving heb ik die meteen geïnstalleerd. Ik voel me nu veel beter en ik was weer in staat om te slapen. Ik kon weer meer dan 5 uur slapen.
Ik neem de portable mee naar mijn werk in ik voel meteen het verschil als ik buiten het bereik van de portable ben. Het is alsof een storm van pijn en nare gevoelens is gaan liggen. Bedankt voor dit geweldige product!

A Hayward, Saudi Arabia
 


Ik heb de Elite portable. Onderstaand mijn bevindingen na ruim 6 maanden gebruik.

  • Ik heb geen enkele hoofdpijn meer gehad

  • Hoewel er meer redenen voor zijn, is dit het gelukkigste jaar van mijn leven.

  • Ik heb geen willekeurige pijnen meer, helemaal niets.

  • Ik heb veel energie en mijn stemming is eigenlijk de hele tijd geweldig.

  • Ik kan op de computer werken zolang als ik wil zonder (hoofd)pijn te krijgen.

  • Mijn ontwakingsproces is geen totale hel meer. Ik kan opstaan zonder een enorme inspanning.

  • Voor zover ik weet word ik 's nachts helemaal niet wakker. Ik slaap als een rots, ik snurk niet en ik lig niet te woelen.

  • Mijn uithoudingsvermogen is verbeterd. Ik raak niet meer uitgeput van het rennen.

  • Ik ben 1 keer ziek geworden de laatste tijd, hooikoorts en voorhoofdsholte-ontsteking. En ja, dit begon toen ik, bij wijze van uitzondering, mijn Blushield niet bij me had. Typisch.

  • Helaas moest ik toen aan de antibiotica, maar ik ben ervan overtuigd dat de Blushield mij daar ook doorheen heeft geholpen.

Bedankt voor dit geweldige product.

K Ojala, Helsinki Finland


Het lijkt erop dat het lichaam reageert op de Blushield waardoor het lichaam in staat is schadelijke frequenties uit de omgeving, inclusief mobiele telefoons, te negeren.
 

Dr WJ ReaTexas, USA


Ik heb een Blushield op mijn werkplek bij BOP Polytechnic geïnstalleerd omdat mijn kantoor naast een ruimte met netwerkservers ligt met veel belasting van elektromagnetische velden.

Ik heb de Blushield gekocht omdat het stress tengevolge van deze elektromagnetische velden zou reduceren. Ik heb de plug-in twee weken gebruikt, maar ik was nog niet overtuigd van de werking. Om het te testen heb ik hem daarna twee weken uitgetrokken. Naarmate de tijd vorderde werd ik kribbiger en snel geïrriteerd. Ook vond ik het moeilijker om me op mijn werk te concentreren. Toen de twee weken om waren heb ik de Blushield weer ingestoken. Na een dag of twee klaarde het op in mijn hoofd en ik voelde me niet meer gestresst. Ik voelde me weer goed!. Ik ga hem niet meer uittrekken, ik kan de Bluhsield zeker aanbevelen!

B Bullas, New Zealand


We hebben vanavond een shuttle gelanceerd en ik ben een stressvolle avond doorgekomen zonder onderuit te gaan, ik heb nog steeds energie en ben niet moe.
De elektromagnetische velden in de omgeving hebben nog wel enig effect op mij, maar de verbetering in de afgelopen dagen is verbijsterend. De eerste dag viel me op dat mijn beenkrampen al praktisch waren verdwenen.

D Watkins JPL, NASA


Door mijn werk bij een professioneel videoproductiebedrijf breng ik veel tijd door in een omgeving met veel elektrische apparatuur, computers, en dergelijke. Daar bovenop ligt mijn kantoor vlak naast een zendmast. Het laatste jaar werd ik steeds vermoeider en had ik te kampen met concentratieverlies tijdens het werk. Een zakenpartner en vriend suggereerde dat de elektromagnetische velden een rol zouden kunnen spelen en dat een Blushield de moeite waard was om te proberen.
Ik heb een Blushield aangeschaft en in mijn kantoor geïnstalleerd. Tien minuten later realiseerde ik mij dat er een duidelijke verandering in de atmosfeer in mijn kamer had plaatsgevonden. Het vage prikkelende gevoel was verdwenen en had plaats gemaakt voor een soort fris gevoel. 

M Maunder,New Zealand


Mijn man en ik hebben nogal snel last van migraine maar sinds we de Blushield portable hebben ontvangen trekt de hoofdpijn sneller dan verwacht weer weg. Mijn schoonmoeder gaf aan dat de Blushield haar 's nachts beter liet doorslapen en mijn vriend gaf aan dat ook al had hij maar een paar uur geslapen hij zich beter voelde na het ontwaken en niet zo futloos als eerst. De twee zonen van mijn vriend zijn hyperactief, maar de leraar had gezegd dat ze zich nu beter konden focussen tijdens de lessen. Ik had mijn portable in de buurt van mijn peuter gelegd tijdens het slapen maar ik denk dat deze te sterk voor haar was dus ben ik overgestapt naar de Sensitive en ik heb gemerkt dat ze 's nachts beter doorslaapt. Ze had eerst wat ademhalingsproblematiek, dat is nu een stuk verbeterd. Ook realiseerden we ons dat alle drie de modellen een effect hebben op de kwaliteit van muziek, de geluidseffecten werden versterkt. Vooral bij techno muziek is de bas veel sterker en meer aanwezig.

C Adora, Singapore


De Blushield doet wonderen voor mij. Ik ben via een vriend met de producten in aanraking gekomen. Eerst was ik sceptisch, maar nu ben ik overtuigd. Mijn vrouw leed al 20 jaar aan astma, nu heeft ze helemaal geen inhalator meer nodig. Alle astma gerelateerde symptomen zijn helemaal verdwenen. Haar arts was verbaasd. We hadden niet verteld dat het door de Blushield kwam omdat we verwachtten dat hij ons niet serieus zou nemen. Ik voel me energieker, het lukte me om gewichten te heffen op de fitnessclub terwijl ik de nacht ervoor maar een paar uur geslapen had. 
Mijn personeel voelt zich meer ontspannen en minder gestresst dan van te voren. Bedankt voor uw fijne apparaat. Ik heb de Blushield aanbevolen bij mijn oom en tante die gezondheidsproblemen hebben. Ik zal uw product zeker bij anderen aanbevelen. Het is het geld meer dan waard, de prijs is heel redelijk.

Victor Tan, Singapore