Retourbeleid

Indien gewenst kunt u de Blushield producten tegen een vergoeding van 20 % van de aankoopprijs 30 dagen uitproberen. Indien u besluit het product te retourneren ontvangt u 80 % van het aankoopbedrag terug. De producten dienen ongeschonden, inclusief toebehoren en in de originele verpakking te worden terug gestuurd. Indien niet aan deze voorwaarden wordt voldaan kan een lager bedrag worden vergoed. Indien het product defect of beschadigd is vindt er geen vergoeding plaats.

Indien u van de wettelijke retourtermijn van 14 dagen gebruik wenst te maken, en het volledige aankoopbedrag wilt terug ontvangen, mag u de producten niet gebruiken. 

De producten dienen in nieuwstaat, inclusief toebehoren en in de originele verpakking te worden terug gestuurd. Indien u gebruik maakt van de wettelijke retourtermijn wordt het volledige aankoopbedrag vergoedt. Indien niet aan de retourvoorwaarden wordt voldaan kan een lager bedrag worden vergoed. Indien het product defect of beschadigd is vindt er geen vergoeding plaats.

Het retouradres is:

Blushield
Toom 25
6021RT Budel
Nederland

Graag de factuur (die u per email heeft ontvangen) in de verzenddoos doen of een briefje met uw naam en ordernummer.

Verzendkosten en risico op schade of verlies zijn voor rekening van de verzender.
Wij adviseren u een passende verzendwijze te kiezen.

Indien u producten retour stuurt vanuit een land buiten de Europese Unie, let er dan op dat u het verstuurt als retourgoederen. Anders kunnen er invoerrechten en BTW in rekening worden gebracht. Wij zullen die kosten niet dragen. Indien wij dergelijke kosten moeten betalen worden ze in mindering gebracht op het terug te betalen bedrag.