Tesla Gold Portable 5 13
Tesla Gold Portable
Reviews | Review toevoegen

Blushield Tesla Gold Oplaadbare Portable.

€ 259,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen


De Blushield portable heeft een oplaadbare batterij. Met de bijgeleverde USB-kabel kan de portable worden opgeladen aan uw computer of USB-adapter.

Deze configuratie met een meervoudige golfvorm biedt de beste bescherming tegen hoogfrequente straling

Sommige mensen kunnen in het begin ontgiftingsverschijnselen ervaren. Dit is een teken dat het immuunsysteem sterker wordt en zichzelf normaliseert. Dit zegt ons ook dat de Blushield zijn werk effectief doet. Het is verstandig om tijdens de ontgiftingsperiode veel water te drinken en een vitamine C supplement te nemen. De meeste mensen ervaren geen ontgiftingsverschijnselen maar merken meteen de positieve werking.

Het portable model is ontworpen om bij u te dragen als u onderweg of buitenshuis bent. Voor thuis of op kantoor adviseren wij de plug-in, zodat iedereen in het gebouw beschermd is. De Tesla portable is ook ideaal voor mensen die veel met het openbaar vervoer reizen. 

Klik op het zwarte vierkantje met de witte driehoek voor een instructievideo.

Kenmerken:

 • Meervoudige golfvorm
 • Werking 3 meter in iedere richting
 • Oplaadbare batterij
 • Afmeting: 8cm x 5cm x 0,8cm
 • Gewicht: 66 gram
 • Ideaal voor onderweg en (zaken) reizen
 • Verminderd jet-lag
 • Aanbevolen voor een optimale bescherming
 • Enige ontgiftingsverschijnselen zijn mogelijk
 • Vermindert vermoeidheid
 • Vermindert symptomen van EHS
 • Bevordert emotionele stabiliteit
 • Bevordert allertheid en concentratievermogen
 • Verhoogt het energieniveau

NB Voor zwangere vrouwen wordt dit product niet geadviseerd, tenzij ze het al gebruikten vóór de zwangerschap.

Review toevoegen

Beste Klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Wij zulllen deze zo spoedig mogelijk verwerken.

Met vriendelijke groet,
Hélène Vercammen
Blushield-eu

Ingeborg -

Uiteindelijk besloten dit apparaatje aan te schaffen. Met name omdat ik de laatste tijd een steeds grotere invloed merkte van straling. Ik werk zelf met biofotonen en ervoer steeds terugkerende spin-inversies. Op internet kwam ik de blushield tegen en besloot die aan te schaffen en te meten met het biofotonen apparaat of de spin-inversie ook daadwerkelijk zou verdwijnen. Opvallen was dat elke keer als ik met mijn smart watch had gelopen, ik een spin-inversie had opgelopen. Ik had me voor die tijd gemeten: geen spin-inversie. Na een half uur met de smart watch: spin-inversie. Ik heb de blushield bij me gestoken en opnieuw gemeten: spin-inversie weg!! Nu na een paar dagen steeds bewust de voor mij stralingsgevoelige situaties opgezocht en de spin-inversie blijft weg. Ik ben super blij, omdat op deze manier mijn lichaam eindelijk bevrijd wordt van de electromagnetische belasting.
Doordat ik het kon meten, heeft het mij zeker van de werking overtuigd!!

Rita van der Leck -

Ik ben zeer tevreden met de blushield. Sinds ik de plug-in en de portable heb slaap ik beter en heb meer energie. Ook ben ik opgewekter en ervaar minder stress. De hoofdpijn en de trillingen in mijn lichaam zijn verdwenen. Erg blij met het apparaat.

Rico -

Na 3 jaar de silver mini te hebben gehad nu besloten om voor de sterkere gold te gaan. Gelijk maar deze mooie aanbieding voor binnen en buiten de deur. Ondanks dat ik de silver gewend ben, moest ik toch nog even flink er aan geloven. Best wel wat ontwenningsverschijnselen. Gevolgd door duidelijk meer energie. De plugin is zelfs zo sterk dat ik hem echt 10 meter van mn slaapkamer heb moeten plaatsen. Daarbinnen geeft het zoveel energie dat je haast niet kan slapen. (Getest met sleepcycle app). Ook is op sleepcycle goed te zien dat je erg diep slaapt. Een nacht zonder Blushield is echt een ramp wat ook duidelijk te zien is in de app. Kortom erg blij, Zonder Blushield is mijn welzijn echt een stuk minder. Dit meermalen ondervonden toen de batterij zonder dit te weten leeg was, en ik me afvroeg waarom ik al 3 dagen achter elkaar een bad day had. Lees: veel meer stress, onrust en fluctuerende energie.

Paulette de Kraker- Steenblok -

Bij mij werkt de blueshield erg goed. Ik heb het geluk dat mijn osteopaat ook met de blueshield werkt en ik dus in de praktijk mijn spierspanning kon testen. Wat een verschil. Ik raad het iedereen aan om in zo'n situatie te testen en te ervaren, want dat overtuigt je extra. Dus een goede ondersteuning binnen een pakket van dingen om je vitaliteit te behouden of uit te bouwen. Bijkomend voordeel: ook mijn plantjes stonden nog nooit zo mooi in blad

JUDITH JOBSE -

Geweldig product! Dankzij de Blushield portable kan ik veel langer in situaties doorbrengen met een sterke stralingsbelasting. Ik was op zoek naar een oplossing specifiek voor onderweg en op het werk. Mijn huis is stralingsarm vanwege mijn stralingsgevoeligheid (EHS). Met de al maar toenemende stralingsbelasting in de omgeving (iedereen heeft een mobieltje, wifi-versterkers zijn eerder regel dan uitzondering) merkte ik dat ik extra ondersteuning kon gebruiken als ik de deur uit ging. Nu ik de Blushield Portable gebruik kom ik weer zonder kloppend hoofd thuis na een dag werken of winkelen. Heb ik op mijn werk geen concentratiestoornissen meer waardoor ik bijvoorbeeld woorden, teksten en namen vergeet. Maar het belangrijkste vind ik dat ik goed in mijn energie blijf en niet meer oververmoeid thuiskom.

Wat ik een enorm pluspunt vind is dat je de portable aan en uit kunt zetten. Waar ook goed over is nagedacht is dat het apparaatje niet de hele tijd 'straalt', maar iedere halve minuut slechts een paar seconden. Om te voorkomen dat je cellen erdoor overweldigd worden. Ik heb ook andere actieve stralingsproducten uitgetest en dat voelde dan in het begin even goed, maar op een gegeven moment begon het averechts te werken. Bij de Blushield portable gaat het juist steeds beter voelen.

Ik heb rustig opgebouwd vanwege mijn gevoeligheid. En hoewel mijn lichaam er even aan moest wennen, kon ik gelijk ervaren dat de positieve werking van de coherente velden verder reikt dan straling alleen: ook mijn mind wordt er bijvoorbeeld rustig van. Als mensen vragen wat ik bij mij heb noem ik het apparaatje een positive vibes generator. Ik denk dat de Blushield portable een gadget is dat zijn tijd in lichtjaren ver vooruit is: het degelijke moderne design met de strak blauwe lampjes zet die bewering kracht bij.

Anoniem -

17-1-2018 18:24

We hebben er twee gekocht een voor ons en een voor onze kinderen. Ik heb het na laten meten, met een lecherantenne wat het doet. Mijn immuunsysteem stond op dat moment goed en met de Tesla ging het niet naar beneden, bleef het op 19 staan. Ik voel verbetering. In mijn huis. Maar buitenshuis op plekken waar het heftig is helpt het me nog niet voldoende. Weet ook niet als ik 'm niet bij me zou hebben, of ik dan nog slechter er uit zou komen. Toch slapen gaat stukken beter. Ik blijf 'm lekker bij me houden. We hebben ook nog niet zo lang eind november. Dus we gaan het zien. Gaat in ieder geval niet terug. Ben er toch wel blij mee.

Anneke van Reek -

29-12-2017 10:57

Topproduct. Prettig formaat, maar belangrijkste is dat ik beschermt ben tegen straling als ik de portable bij me draag!
Ik voel me er ergprettig bij.

Fred Burger -

25-10-2017 14:51

Deze Blushield portable werkt prima, alleen als je hem in je broekzak meeneem moet je af en toe controleren of ie nog wel aan staat. Vooral als je gaat zitten. Door het formaat merk je bijna niet dat je hem bij je hebt. Weergave van de batterij met 4 lichtjes is ook prettig. Het snoertje voor het opladen had wat langer mogen zijn. Bij de Action voor een paar euro een langer snoertje met stekker gekocht, hiermee laad ie sneller op dan via je computer of laptop.

s.ivanova -

21-9-2017 11:19

i felt the waves of energy the second i switched it on. the results are mixed, but positive in general. the good side - better sleep and more energy. the bad side, i got a loud high pitch tinnitus the second i switched it on and it has not disappeared ever since, even when i tried switching off the device for a day. but again, the positive side is much greater so i will continue using it.

K van Velzen -

26-8-2017 14:24

Ik vergat nog toe te voegen dat ik enorm last had van rusteloze en verkrampende onderbenen, waarvan ik vooral 's nachts veel last had, zodat ik er niet van kon slapen. Ook was ik veel meer geïrriteerd. Sinds de Tesla Blushield Gold mini is de kramp en de onrust enorm afgenomen, waardoor ik weet wanneer het apparaat werkt en wanneer het uit staat. Dat is wel wat waard. Omdat ik in een landelijke omgeving werk heb ik overdag niet nodig, maar dan is thuis het verschil wel heel sterk, zodat ik me thuis veel minder ontspannen voelde. Dat is nu een stuk beter.

Van Velzen -

26-8-2017 14:11

Super dingetje! Ik las over de blushield in het volgende artikel, dat beschreef hoe kippen maandenlang van de leg raakten na de aanleg van wifi, en weer begonnen te leggen met een blushield (https://permaculturenews.org/2017/07/27/got-chooks-lay/). Dus ik bestelde er een.

We merkten meteen verschil. Mijn vrouw heeft het altijd bij zich, en we merkten dat we meteen de eerste nacht al veel rustiger, dieper en veel meer ontspannnen sliepen. Honden en katten reageren nieuwsgierig op de werking ervan. Het mooie is dat hij zo klein is, nog een stuk kleiner dan een mobieltje, en dat hij sterk en compact is, dus niet zo snel beschadigd raakt.

Nu de mindere kanten: -Het snoertje is erg kort. Geen probleem, want standaard USB telefoonsnoeren passen prima.
- de gebruiksaanwijzing zegt niets over de oplaadduur
-we moesten eerst erg kijken of hij wel aan stond. Omdat hij maar 1x per 30 seconden of zo knippert, is dat lastig. Later kwamen we erachter dat je kunt zien of hij aan staat als je kort de knop indrukt, dan geeft hij rechts de batterijlading aan van 1 tot 4 streepjes, en links knippert het lampje.
Als hij uit is, geeft hij nog steeds de batterijlading, maar knippert hij niet.
Als je hem aan wilt zetten moet je hem lang indrukken. Het geeft veel onduidelijkheid dat dit soort dingen niet gewoon in de gebruiksaanwijzing staat.

Ik had niet door dat we zo gevoelig waren voor alle elektrosmog. Dit helpt vooral mijn vrouw, die op een plek werkt waar enorm veel WIFI-signalen en Dect-telefoons zijn. Maar thuis helpt het ook, vooral sinds overal slimme meters in de buurt geïnstalleerd zijn. Nu hadden we hiervoor al een aantal orgon-antennes in huis en een andere multiwave, maar het lijkt wel of deze wat beter werkt. We kunnen het gewoon voelen als hij per ongeluk uit staat, wat een enkele keer is voorgekomen. Misschien iets gebeurd in de tas ofzo. Maar kortom, een prima ding!

Anoniem -

16-8-2017 12:08

Nog geen direct effect merkbaar. wel enthousiast over de producten van blushield. het zijn koplopers in dit vakgebied.

Johan -

6-7-2017 22:51

Nu ongeveer een maand in gebruik. Nog in testfase. De voorlopige resultaten: Bij gebruik in de wagen veel rustiger en veel minder gestresseerd gevoel. Zelf woon ik landelijker waardoor ik zeker ook de test wilde doen in grote steden. Als ik namelijk s avonds van een grote stad als Brussel of Antwerpen terugkwam was ik steeds heel erg vermoeid. Wanneer ik nu s avonds thuis kom voel ik meestal merkwaardig genoeg een erg groot verschil op energetisch niveau. Zo voel ik me meestal nog normaal in staat en vol goesting om een ganse avond thuis verder te werken terwijl dat voorheen uitgesloten was.
In het begin moest m'n lichaam zich wel erg leren afstemmen. Ik maak na langer gebruik opnieuw een evaluatie op.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews