U1 Ultimate Portable U1 Ultimate Portable U1 Ultimate Portable
U1 Ultimate Portable U1 Ultimate Portable U1 Ultimate Portable
U1 Ultimate Portable
5 Reviews | Review toevoegen
U1 Ultimate Portable (5G) 2nd edition
ā‚¬Ā 475,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

| Meer

De Blushield U1 Portable is een enorme sprong voorwaarts in de portable stralingsbescherming.

Het algoritme is bijgewerkt om de beste draagbare bescherming tegen 5G-straling te bieden.

De nieuwe behuizing is met precisie CNC gefreesd uit een metaallegering van vliegtuigkwaliteit, waardoor dit de meest duurzame en slijtvaste portable is die Blushield ooit heeft geproduceerd.
In de behuizing zit een 500mAh-batterij.
Elk detail, van de verpakking tot de duurzame oplaadkabel, is gebouwd volgens de hoogste normen.

Dit U1 model is ontworpen voor korte uitstapjes of reizen tussen beschermde zones om u in balans en beschermd te houden.
De U1 is de ultieme draagbare bescherming voor mensen die veel in elektrische treinen reizen of elektrische voertuigen besturen.

De U1 is niet waterbestendig en moet in je zak of tas zitten en tussen beschermde zones worden gebruikt, niet als een op zichzelf staand beschermingsapparaat.
Voor het beschermen van een groot gebied (huis/werk) zijn de Premium Cube- of Premium Ultra-modellen beter.

De garantie dekt geen waterschade of schade door vallen.

Kenmerken:
 • Ontworpen voor draagbare reisbescherming
 • Kan veilig in vliegtuigen worden gebruikt
 • Dekkingsgebied 10 meter diameter, 5 meter radius
 • Gewicht 100 g
 • Afmetingen 95 mm x 45 mm x 9 mm
 • Maximaal 4-5 dagen gebruik per oplaadbeurt
 • Dit model heeft geen aan/uit knop
 • Gebruikt meerdere scalaire golfvormen
 • Vermindert vermoeidheid door EMF
 • Helpt alert te blijven
 • Zorgt voor een goede nachtrust tijdens het reizen.
 • Wordt geleverd met USB-oplaadkabel (zonder USB oplader, deze is apart te bestellen)
 • Dit model heeft geen aan/uit knop. Als u een apparaat wilt dat kan worden uitgeschakeld, adviseren wij een Home Series Portable, T1 Portable of W1 horloge

Sorteren op:

Review toevoegen
anneke - 06-05-2022 12:30

top product! Ik had altijd al de blushield portable en de blushield plug-in, maar de laatste tijd was dat niet meer genoeg. Snel moe, "zonder oorzaak", de straling is overal aan het veranderen/verergeren. Sinds ik de Ultimate heb ben ik niet moe meer, maar heb zelfs meer energie en slaap is ook verbeterd! Enig minpuntje vind ik de grote en het gewicht. Maar daar tegenover staat dat ik me veel beter/gezonder/energieker voel.

Anoniem - 23-04-2022 13:30

Since, i have the C1 Cube. This is indeed a good Companion.

Diana - 21-01-2022 16:03

U1 is great, wonderful ! I am super happy to have it , makes a huge difference in my life. And the customerservice is also fantastic.

Mr Bjorn - 21-05-2021 14:20

I'm very happy. I love the energy of the new Blushield, and it was shipped to my country very quickly. :)

Judith Jobse - 07-04-2021 12:32

Wow, dit is Ʃcht een geweldig apparaat! Ik heb al een paar jaar de Tesla Gold die ik gebruik tijdens mijn werk en de portable premium voor onderweg, maar dit is echt weer andere koek. Ik weet niet of het komt door het continu-signaal, het veranderde algoritme of beiden. Ik ben elektrogevoelig en mijn huis is stralingsarm gemaakt. De Tesla Gold en de portable premium gebruikte ik vooral op mijn werk en onderweg: het duurt daardoor langer voordat ik klachten krijg en ik kan beter zijn in een omgeving met veel straling. Thuis in mijn stralingsarme woning gebruikte ik ze in mijn werkkamer als ik achter de computer zat, maar als ik ging slapen had ik het liefst niks aan. Echter, de laatste tijd zijn er frequenties bijgekomen die veel dieper doordringen en daar kreeg ik ook thuis last van ook al kon ik niet een significante toename meten. Sinds ik de portable ultra heb is de ruis van die frequenties weg: het voelt weer harmonieus en zacht. Sterker nog, ik wil het apparaatje niet meer uitzetten en heb hem nu zelfs op mijn nachtkastje liggen omdat ik er ook beter door slaap en meer uitgerust wakker wordt. Ik werk met stemvorken met de solfeggio-frequenties en weet uit ervaring hoe krachtig ze zijn. De ultra voel ik heel sterk in mijn hartchakra; het gevoel dat er hartcoherentie is. Ik merk een duidelijke toename van mijn energie en vitaliteit. Ik denk dat Blushield zichzelf met de ultra heeft overtroffen in het creƫren van natuurlijke en harmonische frequenties waar het lichaam zichzelf op kan 'tunen'. Want zoals Eileen McKusic van biofieldtuning zegt "het lichaam is een zelfstemmend instrument'. Ik denk dat deze Blushield de beste portable body-tuner is die op dit moment op de markt is. Ik kan het iedereen aanraden.