U1 Ultimate Portable
2 Reviews | Review toevoegen

U1 Ultimate Portable

€ 429,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
De Blushield U1 Portable is een enorme sprong voorwaarts in de portable stralingsbescherming.

Het algoritme is bijgewerkt om de beste draagbare bescherming tegen 5G-straling te bieden.

De nieuwe behuizing is met precisie CNC gefreesd uit een metaallegering van vliegtuigkwaliteit, waardoor dit de meest duurzame en slijtvaste portable is die Blushield ooit heeft geproduceerd.
In de behuizing zit een 1000 mAh-batterij, de grootste die ooit in een Blushield portable is gebruikt. Elk detail, van de verpakking tot de duurzame oplaadkabel, is gebouwd volgens de hoogste normen.

Dit U1 model is ontworpen voor korte uitstapjes of reizen tussen beschermde zones om u in balans en beschermd te houden.
De U1 is de ultieme draagbare bescherming voor mensen die veel in elektrische treinen reizen of elektrische voertuigen besturen.
Voor het beschermen van een groot gebied (huis/werk) zijn de Premium Cube- of Premium Ultra-modellen beter.

De U1 is niet waterbestendig en moet in je zak of tas zitten en tussen beschermde zones worden gebruikt, niet als een op zichzelf staand beschermingsapparaat. De garantie dekt geen waterschade of beschadigde aan/uit-knoppen door vallen.

Kenmerken:
 • Ontworpen voor draagbare reisbescherming
 • Kan veilig in vliegtuigen worden gebruikt
 • Dekkingsgebied 10 meter diameter
 • Gewicht 100 g
 • Afmetingen 60 mm x 100 mm x 13 mm
 • 5-7 dagen constant gebruik per oplaadbeurt
 • Gebruikt meerdere scalaire golfvormen
 • Vermindert vermoeidheid door EMF
 • Helpt alert te blijven
 • Zorgt voor een goede nachtrust tijdens het reizen.
 • Wordt geleverd met USB-oplaadkabel (zonder USB oplader, deze is apart te bestellen)

Opmerkingen opladen:

Het duurt ongeveer 17 uur om de U1 op te laden als de batterij volledig leeg is, waarbij het laatste deel van de lading het langst duurt. Bij 3 lampjes is de batterij echter voor ca. 90 % opgeladen.

We raden u aan uw apparaat volledig op te laden voordat u het voor het eerst gebruikt en het elke nacht of twee op het stopcontact aan te sluiten om de batterij bijgevuld te houden. 

De U1 zal ongeveer 5 dagen continu werken als deze volledig is opgeladen, dus laad uw apparaat elke paar nachten op voor het beste batterijresultaat. 

Gebruik een oplader van 2 ampère voor sneller opladen.

Gebruik een plug-in model thuis en op het werk en zet de U1 portable uit als u thuis of op het werk bent.

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Mr Bjorn - 21-05-2021 14:20

I'm very happy. I love the energy of the new Blushield, and it was shipped to my country very quickly. :)

Judith Jobse - 07-04-2021 12:32

Wow, dit is écht een geweldig apparaat! Ik heb al een paar jaar de Tesla Gold die ik gebruik tijdens mijn werk en de portable premium voor onderweg, maar dit is echt weer andere koek. Ik weet niet of het komt door het continu-signaal, het veranderde algoritme of beiden. Ik ben elektrogevoelig en mijn huis is stralingsarm gemaakt. De Tesla Gold en de portable premium gebruikte ik vooral op mijn werk en onderweg: het duurt daardoor langer voordat ik klachten krijg en ik kan beter zijn in een omgeving met veel straling. Thuis in mijn stralingsarme woning gebruikte ik ze in mijn werkkamer als ik achter de computer zat, maar als ik ging slapen had ik het liefst niks aan. Echter, de laatste tijd zijn er frequenties bijgekomen die veel dieper doordringen en daar kreeg ik ook thuis last van ook al kon ik niet een significante toename meten. Sinds ik de portable ultra heb is de ruis van die frequenties weg: het voelt weer harmonieus en zacht. Sterker nog, ik wil het apparaatje niet meer uitzetten en heb hem nu zelfs op mijn nachtkastje liggen omdat ik er ook beter door slaap en meer uitgerust wakker wordt. Ik werk met stemvorken met de solfeggio-frequenties en weet uit ervaring hoe krachtig ze zijn. De ultra voel ik heel sterk in mijn hartchakra; het gevoel dat er hartcoherentie is. Ik merk een duidelijke toename van mijn energie en vitaliteit. Ik denk dat Blushield zichzelf met de ultra heeft overtroffen in het creëren van natuurlijke en harmonische frequenties waar het lichaam zichzelf op kan 'tunen'. Want zoals Eileen McKusic van biofieldtuning zegt "het lichaam is een zelfstemmend instrument'. Ik denk dat deze Blushield de beste portable body-tuner is die op dit moment op de markt is. Ik kan het iedereen aanraden.